Dört koldan  gıda denetimi

Dört koldan gıda denetimi

Rize’de koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararları kapsamında fırın, market, kasap ve gıda üreten firmalara yönelik denetimler sıklaştırıldı.

Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca koronavirüs salgınına yönelik aldığı tedbirler kapsamında kasap, büfe, restoran, lokanta ve fırın gibi gıda üretim-satış yerleri ile market ve diğer iş yerleri aralıksız denetlenerek alınması gereken önlemler tek tek anlatılıyor. Denetimler esnasında işletme sahiplerine, çalışanlarına ve bilhassa kasiyerlere koronavirüs salgından korunmaları için mutlak uymaları gereken kurallar ve hijyenle ilgili bilgiler veren ekipler, ürünlerin poşetlenmesi, sosyal mesafe ve diğer konularda da uyarılarda bulundu.
Rize Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerine ara vermeden devam edeceği  ve Alo174 Gıda Hattı ile Whatsapp İhbar Hattı (0 501 174 0 174) vatandaşlarımızın ihbar, şikâyet, soru ve sorunlarına ilişkin 7/24 hizmet verileceği belirtildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.