
GİRESUN’UN BOYNU BÜKÜK
Yeşil-Beyazlılarda, ligin yeni ekibi Karabükspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor
Teknik direktör Mehmet Birinci, “Bu maça tabi ki takılı kalmayacağız. İlk maçta gereken dersleri çıkardık. Bu hafta taraftarlarımız önünde ağırlayacağımız Altay maçı ile kendimize gelmek istiyoruz” dedi
FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİK
Bank Asya 1. Lig temsilcilerimizden Giresunspor’da, Kardemir Karabükspor karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Ligin yeni ekibi karşısında baskılı bir futbol oynamalarına karşın galibiyete bir türlü ulaşamayan Yeşil-Beyazlılarda teknik direktör Mehmet Birinci, özellikle ilkyarıda ele geçen fırsatları bir türlü değerlendiremediklerini söyledi.
ALTAY MAÇI FARKLI OLACAK
Alınan mağlubiyetten ötürü üzgün olduklarını ancak ligin ilk maçında böyle şanssızlıkların yaşanabileceğini belirten Birinci, “Bu hafta taraftarlarımız önünde ağırlayacağımız Altay maçı ile kendimize gelmek istiyoruz. Taraftarlarımızı ilk maçta üzdük, ikinci maçta gönüllerini almasını biliriz” dedi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.