
İŞTE BU OLMADI
Karşılaşmanın ilk 30 dakikalık bölümünde Trabzonspor rakibini tek kelimeyle boğdu. Ancak Bordo-Mavililerin temposunu, rakip kaleci Petkoviç ile hakem Selçuk Dereli düşürdü! Trabzonspor’un 4. dakikada net bir penaltısı verilmedi
PENALTI VERİLMEDİ
Trabzonspor, ligin 12. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak, zirve yolundaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada büyük bir fırsatı tepti. Karşılaşmaya çok iyi başlayan Bordo-Mavililerde Umut, 4. dakikada Hayrettin tarafından ceza alanı içerisinde yere indirildi. Net bir penaltı, Selçuk Dereli tarafından es geçildi.
SELÇUK VE COLMAN
İlk 30 dakikalık dilimde Umut ve Gökhan’la son derece net fırsatlar yakalayan Bordo-Mavililer, bunları değerlendiremezken, orta alanda Selçuk ve Colman’ın etkisiz oluşu Trabzonspor’un oyun kurgusunu etkiledi. İlk yarının golsüz eşitlikle tamamlanmasının ardından Yanal, ikinci yarının başlamasının ardından oyuna Selçuk’u oyundan alırken, bu futbolcunun yerine Tayfun’a görev verdi.
DERELİ’NİN KARARI
Bordo-Mavililer, ilk yarıda rakibe kurduğu baskıyı ikinci yarıda ortaya koyamadı. İkili mücadelelerde takdir hakkını sürekli olarak Sivasspor’dan yana kullanan hakem Selçuk Dereli Trabzonspor’un temposunu düşürmekte başrol oynadı. Trabzonspor 90 dakika boyunca 5 net fırsattan yararlanamazken, konuk Sivasspor da 2 önemli tehlike geliştirdi. Trabzonspor, 2 puan kaybetmesine rağmen haftayı lider tamamladı
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.