
Pablo Aimar inadı!
Yapılan temasların ardından Senegal milli takım kalecisi Tony Sylva’yı transfer eden Trabzonspor, Real Zaragozalı Pablo Aimar’ın işini bitirmek için de büyük çaba harcıyor
GİRİŞİMLER HIZLANDI
Yeni sezon öncesi çok önemli transferlerin altına imza atan Trabzonspor, müthiş bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Yaptığı yerli ve yabancı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Bordo-Mavililer, şimdi de Real Zaragoza'nın Arjantin'li yıldızı Pablo Aimar'ı kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.
ZARAGOZA ÇOK UÇTU!
Trabzonspor, İspanyol Real Zaragoza ile yaptığı ilk görüşmede şok bir fiyatla karşı karşıya kaldı: 8 milyon euro. Transfer komitesi, bu fiyatı aşağıya çekmek için büyük bir gayret ortaya koyuyor. 28 yaşında 1.70 boyundaki Arjantin Milli Takımı'nın orta sahasındaki yıldızı için yönetim 5 milyon euroyu gözden çıkardı.
ALTERNATİFİ HAZIR
Yönetim, Aimar’ın alternatifini ise hazırda tutuyor. Stuttgart’ta oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile temaslarını sürdüren Bordo-Mavililer, Aimar transferinde yaşanacak olası pürüzde Yıldıray’a dönecek. Bordo-Mavilileri en çok düşündüren konu ise Alman Kulübünün bu transferde takınacağı tavır.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.