1461 Trabzon Karacabey Belediyespor Canlı

1461 Trabzon Karacabey Belediyespor'u konuk ediyor. 1461 Trabzon Karacabey Belediyespor maçı canlı yayını bu sayfada yer alacak.

Ali Osman Yürük
Ali Osman Yürük Tüm Haberleri
1461 Trabzon Karacabey Belediyespor Canlı
1461 Trabzon Karacabey Belediyespor Canlı
Video için play'e tıklayın

2.Lig Beyaz Grup 9. haftasında bugün 1461 Trabzon FK, Karacabey Belediyespor’u ağırlıyor.

1461 TRABZON KARACABEY BELEDİYE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

S Son 4 haftadır yakaladığı muhteşem çıkışla zirve yarışına ortak olan Lacivert-Kırmızılılar evindeki müsabakada 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. Yavuz Selim Sahası’nda bugün oynanacak karşılaşma 14.30’da başlayacak. Mücadeleyi Burak Taşkınsoy, Sinan Ertinğü ve Emrah Akkaya ekibi yönetecek. 1461 Trabzon Karacabey Belediyespor maçının canlı yayınını Trabzon ekibinin youtube hesabından yayınlanması bekleniyor.

İLK 11'LER

1461 Trabzon FK: Ömer Kahveci,Ümit Kurt, Tarık Tekdal, Abdurrahman Emir Alagöz, Tunahan Ergül, Behlül Aydın, Hakan Yeşil, Ali Sühan Demirel, Ali Han Tunçer, Batuhan Kör, Hurşit Taşcı

Karacabey: Hüseyin Arslan, Fatih Tultak, Rasimcan Değirmenci, Özgür Güler, Onur Öztonga, Alperen Özşahin, Selimcan Temel, Ömer Faruk Yücel, Ali Aydemir, Ersel Aslıyüksek, Sinan Akaydın

CANLI SKOR

1461 Trabzon - Karacabey

1461-görsel-3

HER MAÇ AYRI FİNAL

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ercümend Coşkundere 4 haftalık periyotu hatasız geçtiklerini Karacabey karşılaşmasının ilerleyen haftalar için önem taşıdığını söyledi. Coşkundere, “Hedefi olan bir ekibiz. Bu yolda her maç bizim için ayrı bir final. 4 maçtır kazanıyoruz ancak hala zirvenin 5 puan gerisindeyiz. Hata istemiyoruz. Moralimizde havamız da iyi. Çıkıp en iyi oyunumuzu ortaya koyup galibiyet serimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz. Taraftarımızı desteğe bekliyoruz” dedi.

GOL: Dakika 10. 1461 Trabzon'un ilk organize atağı golle sonuçlandı. Ali Han orta alandan taşıdığı top sonrası ceza sahası önünde kaleyi gördü. Ali Han'ın çektiği şut kaleci Hüseyin'den dönse de Ali Sühan Demirel topu takip ederek 1461 Trabzon'u öne geçiren golü attı.

Mutlak gol kaçtı: 45+1'de Ali Han'ın pasıyla hareketlenen Behlül Aydın kaleciyle karşı karşıya kaldı. Çektiği şut az farkla auta çıktı.

1461 Trabzon FK, konuk ettiği Karacabey Belediyespor karşısında ilk devreyi 1-0 üstün tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında en az 3 net pozisyona giren 1461 Trabzon FK, bir türlü gol çizgisini geçemedi. Kalesini de gole kapatmasını bilen Lacivert-Kırmızılı Trabzon ekibi elde ettiği 1-0'lık galibiyetle üst üste 5. galibiyetini elde ederek puanını 19'a yükseltti. 1461 Trabzon FK önümüzdeki hafta Ankaraspor'un konuğu olacak.

Kaynak: Spor Servisi

18 Eki 2023 - 14:18 - Spor

Mahreç  Ali Osman Yürük


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kuzey Ekspres Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kuzey Ekspres hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kuzey Ekspres editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kuzey Ekspres değil haberi geçen ajanstır.