Yusuf Yazıcı için Milan ve Sevilla devrede

Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan ve Fransız ekibinde başarılı performans gösteren Yusuf Yazıcı için İspanyol ekibi Sevilla ve İtalyan ekibi Milan devrede.

Haber Merkezi
Haber Merkezi Tüm Haberleri

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de Lille forması ile şampiyonluk yaşayan Yusuf Yazıcı performansı ile birçok dev kulübün dikkatini üstüne topladı.

yusuf-yazici-lille.jpg

İtalyan devi Milan'ın Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği iddia edildi. Hakan Çalhanoğlu, Mert Çetin, Cengiz Ünder, Mert Müldür, ve Merih Demiral'ın forma giydiği İtalya Serie A'da önümüzdeki sezon Yusuf Yazıcı da forma giyebilir.

yusuf-yazici.jpg

Lille formasıyla Fransa'da lig şampiyonluğu yaşayan Yusuf Yazıcı, toplamda çıktığı 40 maçta 14 gol 5 asistlik performans sergiledi. Yusuf Yazıcı ayrıca geçtiğimiz sezon Lille'in Avrupa Ligi'nde Milan'ı deplasmanda 3-0 yendiği karşılaşmada hat-trick yapmıştı.

lille-yusuf-yazici.jpg

Fransız basınından Score.fr'da yer alan habere göre İtalyan devi Hakan Çalhanoğlu'nun Inter'e transfer olamsının ardından bu boşluğu Yusuf Yazıcı transferi ile doldurmak istiyor. Haberde Milan'ın Fransız ekibine yapacağı teklifin henüz belli olmadığı belirtildi.

SEVİLLA ‘YA GİDİYOR!

Maçka Belediyesi Marmaris'te şampiyon oldu, turnuvaya Yusuf Yazıcı'nın hareketi damga vurdu

Bongonda'dan Yusuf Yazıcı'ya forma teşekkürü: 'Teşekkürler Aşkım'

Yusuf Yazıcı için yeni iddia

lille-yusuf-yazici-001.jpg

Yusuf Yazıcı ile İspanyol ekibi Sevilla da yakından ilgileniyor. Karadeniz'in haberine göre Sevilla Yusuf Yazıcı için 35 milyon Euro ödemeyi gözden çıkardı. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Trabzonspor kasasına, Yusuf Yazcı'nın transferi sırasında sözleşmeye eklenen madde gereği yüzde 20'lik paydan 3.5 milyon Euro gelir koyacak.

yusuf-yazici-001.jpg

Trabzonspor Yusuf Yazıcı'nın transferinden gelecek paranın yanı sıra Uğurcan Çakır'ın da transfer olması halinde elde edilecek bonservis gelirinin bir kısmını forvete yapılacak nokta transfere harcaması bekleniyor. Trabzonspor bu parayı forvet transferinde birinci önceliği olan Alexander Sörloth için harcayabilir.

25 Haz 2021 - 15:27 - Trabzonspor

Mahreç  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kuzey Ekspres Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kuzey Ekspres hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kuzey Ekspres editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kuzey Ekspres değil haberi geçen ajanstır.